1 Aralık 2011 Perşembe

"İnternetteki Şirinlikler Diyarı"

İnternetten alışveriş yapmak son zamanlarda vazgeçilmezimiz haline gelirken,sabahları kalktığımızda ilk işimiz alışveriş sitelerinde ne varmış ne yokmuş oldu. Hatta arkadaşlarımıza da bak şu sitede, şu markada indirimler varmış demeye başladık. Normal mağazalarda ki indirimler alışverişler yetmezmiş gibi birde internette ki alışverişler geldi çattı başımıza :)
Ama sürekli aynı şeyleri aynı tarzda sitelerde görmekten sıkıdık. İnternette hızlı değişim var ama sonuçta değil mi hepimiz farklı şeyler arıyoruz, ilgi çekmek için yeri geldiğinde farklı tarzlara yeri geldiğinde objelere aksesuarlara gerek duyuyoruz. Bu kendimiz için de geçerli evimiz ve hatta ofisimiz için de. Hele biz kadınlar her yeri süslemeye bayılıyoruz. 

                                             o da benim gibi nutella aşığı =)
İşte böyle değişik objeler ararken bakmamız gereken ilk yerlerden biri bence =) sitede gezerken ay ne şirin bunu da mı alsam bunu da mı deyip duruyorsunuz. Özellikle birine değişik bir hediye almayı düşünüyorsanız mutlaka ziyaret etrmelisiniz. Momiji bebeklerin Türkiye distribütörü Bywonderland aslında bu bebeklerin hepsi el yapımı ve oyuncak değil koleksiyon ürünü diyor.

Bebeklerin altlarında ki boşluğa bir kağıda istediğiniz notu yazıp hediye etmek istediğiniz kişiye verebiliyorsunuz.

Momijilerden başka Zumreed kulaklıklarında distribütörü Bywonderland kulaklık severler için bulunmaz bir vaha gibi =))
                                                      *kare olanı da çok güzelmiş:)

Bir de unutmadan çok şeker ev aksesuarları var:)

Onlara bakmadan geçmeyin derim. =)) bywonderland.com 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder